Nieuws  
 

MijnDomein, Juuve en Buurauto hebben na een verkennende periode besloten intensief te gaan samenwerken. Op deze manier ontstaat een organisatie die elkaar versterkt als het gaat om autodelen voor particulieren. Doel is om meer particulieren toegang te geven duurzaam tot autodelen.

Rob Baas, directeur van MijnDomein auto over de samenwerking met Juuve en Buurauto:
‘Wij geloven absoluut in de toegevoegde waarde van auto’s delen en willen op deze manier een bijdrage leveren aan de noodzakelijke mobiliteitstransitie. We hebben goed rondgekeken om te zien welke partijen het goed bij ons passen en zo zijn uitgekomen bij Juuve en Buurauto. Juuve loopt voorop als het gaat technische kennis, Buurauto is goed in het bij elkaar brengen van partijen en in het verbinden. Zij zijn echte community bouwers. Wij op onze beurt brengen kennis van auto’s, systemen en organisatorische slagkracht in. Onze klanten informeren al regelmatig naar diensten als autodelen en de private leasedeelauto.
Directeur Niki Sie van Juuve: ‘in de markt van autodelen, wordt er onderling nog nauwelijks gedeeld. Als we intensief gaan samenwerken, wordt autodelen steeds interessanter voor gebruikers. En dat helpt ons met het terugdringen van de 8 miljoen auto’s in Nederland.’  Directeur Alex van der Woerd van Buurauto ziet ook duidelijk de mogelijkheden van de samenwerking: ‘Door deze unieke samenwerking ontstaat een netwerk dat de mobiliteitstransitie en particulier autodelen in het bijzonder direct van een impuls kan voorzien.’

De samenwerking is per direct van kracht.

Plaats op:
Datum: 8 november 2018
Bron: Buurauto
Gerelateerde artikelen  
23-01-2018 Nieuws Buurauto ondertekent Green Deal Autodelen
14-07-2017 Nieuws Elektrisch autodelen succes met Buurauto
22-08-2019 Nieuws Lancering MobyOne
06-12-2019 Nieuws Elektrische deelscooters van Juuve
15-08-2018 Nieuws De Green Deal Autodelen krijgt een vervolg
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,16 seconden.