Nieuws  

Per 1 juni 2019 treedt telematica-expert Huib Leenknegt toe tot het bestuur van Vereniging Zakelijke Rijders (VZR). Met de komst van Leenknegt versterkt VZR haar kennis en betrokkenheid op het gebied van telematica waar zakelijke rijders steeds vaker mee te maken krijgen.

VZR is met 30.000 leden de belangrijkste belangenbehartiger van zakelijke rijders in Nederland. De aankomende jaren krijgt de zakelijke rijder steeds meer te maken met verschillende vormen van telematica in en rondom de auto. Om hier goed op te anticiperen wordt het VZR-bestuur aangevuld met een telematica-expert.

Huib Leenknegt is jarenlang manager van RAM Mobile Data en secretaris van de Branchevereniging Leveranciers Ritregistratiesystemen geweest. Deze ervaring zal hij inzetten om de telematica-, ritregistratie- en privacy-ontwikkelingen voor de zakelijke rijder te waarborgen.

Met de huidige samenstelling van het VZR-bestuur: Heleen Elbert (fiscaal jurist autobelastingen), Sandra Neuray (duurzaamheid en mobiliteit), Martin Huisman (lobby en beleid) en Jan van Delft (voorzitter en expert mobiliteitsvraagstukken) is VZR klaar voor de huidige en toekomstige zakelijke rijder.

Voorzitter Jan van Delft: “Met de komst van Huib Leenknegt als aanvulling van het VZR-bestuur zijn we als Vereniging Zakelijke Rijders klaar voor de ontwikkelingen waar zakelijke rijders mee te maken krijgen.”

Plaats op:
Datum: 31 mei 2019
Bron: Vereniging Zakelijke Rijders
Gerelateerde artikelen  
29-05-2019 Loopbaan Uitbreiding bestuur Vereniging Zakelijke Rijders
05-03-2013 Nieuws Van Delft en Vermeulen nieuwe bestuursleden VAVDZ
01-10-2019 Nieuws Vereniging Zakelijke Rijders passeert 30.000 leden
25-05-2018 Nieuws AutoWeek en VZR slaan handen ineen
19-03-2010 Nieuws Al 1000 leden voor lobbyclub Vereniging Auto van de Zaak
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,02 seconden.