Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  

Reisbalans: onafhankelijk en onderscheidend dienstenpakket voor zakelijke mobiliteit

Reisbalans is een onafhankelijk en compleet dienstenpakket voor zakelijke mobiliteit. Van een slimme reisplanner (voor auto, OV en fiets) en een persoonlijke mobiliteitskaart tot eenvoudige administratie en declaratie. Van een overzichtelijk dashboard én persoonlijk voordeel tot 24/7 service.
Bij Reisbalans staat het gedrag van de medewerkers centraal. Reisbalans prikkelt je medewerkers om slimmer te reizen: sneller, minder, anders, schoner of goedkoper. Hoe? Door advies op maat, zorgeloos gebruik en persoonlijk voordeel te bieden.

Dat kan beter
Reisbalans is de naam van Workaway | Achmea’s dienstenpakket. Workaway is een dochteronderneming van Achmea. We zijn ontstaan vanuit de overtuiging dat het zakelijk reizen beter, efficiënter en slimmer georganiseerd kan worden. Zowel voor de reizigers als voor de organisaties waar zij werken. Dit kan niet alleen beter, dit móet beter.

Onafhankelijk en transparant
Reisbalans is onafhankelijk en transparant en biedt optimale ondersteuning wanneer werkgevers hun medewerkers flexibiliteit en ruimte willen geven om slim te werken, en toch de regie willen houden. Reisbalans heeft geen enkel belang bij het maken van kilometers of bij welke vervoersoplossing dan ook. Ons doel is om samen met werkgevers en reizigers de optimale balans te vinden in reizen en werken. Er zijn geen verborgen kosten: werkgevers betalen een vast bedrag per gebruiker.

Persoonlijk reisbudget
Stel, de medewerker krijgt een persoonlijk reisbudget. Een handige reisplanner laat zien hoe hij kan reizen, zowel met auto, OV als fiets en welke optie het snelste, voordeligste en schoonste is. De reis die hij kiest, komt direct in zijn agenda terecht. Voor reizen met het openbaar vervoer gebruik hij zijn zakelijke OV-chipkaart. Op zijn persoonlijke pagina staan alle ritten overzichtelijk bij elkaar en ziet hij hoeveel budget hij nog over heeft. De maandelijkse declaraties behoren tot het verleden. Maakt hij slimme of schone keuzes, dan houdt hij aan het einde van het jaar ook nog eens geld over.

Medewerkers prikkelen om slimmer te reizen
Stel, een manager kan de medewerkers van zijn organisatie prikkelen om slimmer te reizen. Medewerkers kunnen flexibel kiezen voor de reismethode die het beste bij de situatie past. Hierdoor maken ze minder (lease)kilometers en bespaart de organisatie flink op reiskosten en CO2-uitstoot. De reiskostendeclaraties behoren tot het verleden en dat scheelt veel administratie. De medewerkers zijn blij met het nieuwe systeem: het geeft hen inzicht en levert hen voordeel op, zowel qua tijd als financieel. De manager werkt hiervoor samen met een betrouwbare partner die hem adviseert, ontzorgt en met hem meedenkt. Dit is wat Reisbalans organisaties biedt.

Reisbalans Startpakket
Een quickscan biedt snel inzicht in wat Reisbalans de organisatie kan opleveren. Met het Reisbalans Startpakket kan men vervolgens snel op kleine schaal aan de slag. En leaserijders kunnen zelf met de online rekentool Mijn Balans alvast uitrekenen wat hun voordelen zijn. Kijk voor het aanvragen van een quickscan, de rekentool en de inhoud van het startpakket op www.reisbalans.nl

Barchman Wuytierslaan 10
3818 LH  AMERSFOORT
Tel:  (088) 934 34 56
E-mail: info@workaway.nl
Website: www.reisbalans.nl

 

Categorie: Advies en consultants

Publicaties over Reisbalans | Workaway:

- Nieuws (3)
- Achtergrondartikelen (4)

Gerelateerde artikelen  
28-03-2017 Nieuws MIG maakt door overname Reisbalans nieuwe ontwikkelingen mogelijk.
17-05-2013 Nieuws Leasecalculator Reisbalans laat kansen voor besparing zien
05-06-2013 Nieuws "Mobiliteitsbudget is geen kwestie van auto óf geld"
14-09-2013 Achtergrondartikelen "Mobiliteitsbudget voer je niet zomaar even in"
23-09-2011 Nieuws Wantogo introduceert nieuwe mobiliteitspas
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,51 seconden.