Laatste nieuws
 
 
  Contact  
 

Welkom bij AutoleaseWereld, dé ontmoetingsplaats voor fleet- en mobiliteitsmanagers en fleetowners (waaronder lease- en verhuurbedrijven).

Aanleveren van berichten
Leveranciers en organisaties kunnen nieuws, evenementen en vacatures aanleveren via redactie@autoleasewereld.nl Het plaatsen van berichten wordt beoordeeld door de (onafhankelijke) redactie. Berichten van partners worden geplaatst onder de overeengekomen condities.

Hoofdredacteur
John de Waard

Opnemen en wijzigen van bedrijfsprofielen
Voor het laten opnemen van uw organisatie en het wijzigen van uw gegevens in de bedrijvenindex, dient u de volgende gegevens aan info@autoleasewereld.nl toe te sturen:

  • organisatie- of bedrijfsnaam
  • adresgegevens
  • telefoon en telefax
  • algemeen e-mailadres en het URL
  • een korte omschrijving van uw activiteiten.

Opnemen en wijzigen van de zoekrubrieken
Opname van uw basisgegevens in de index is gratis en u kunt uw bedrijf gratis laten opnemen in één zoekrubriek. Staat de juiste (sub)rubriek nog niet genoemd dan nodigen wij u uit een voorstel te doen voor een (sub)rubriek. Opname daarvan wordt beoordeeld door de redactie. Via redactie@autoleasewereld.nl kunt u ook wijzigingen doorgeven.

Verbetervoorstellen
Wij nodigen u van harte uit om verbeteringen en nieuwe ideeën met ons te delen. Stuur uw opmerkingen per e-mail aan info@autoleasewereld.nl

Contactgegevens
Vakwereld
Postbus 277
3880 AG Putten
087 874 2062

 
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,17 seconden.