Nieuws  
 

Stapp.in heeft onlangs een investering van ruim 1,3 miljoen euro ontvangen. Volgens oprichter Reinald Bronkhorst stelt deze investering Stapp.in in staat de autodeeltechnologie commercieel op te schalen.

Stapp.in biedt een veilige en gemakkelijke autodeelformule voor zowel particulieren als bedrijven. Met behulp van gebruikservaringen zorgt Stapp.in voor doorlopende ontwikkeling en verbetering van haar autodeeltechnologie. Om effectiever door te gaan met ontwikkelen heeft Stapp.in besloten haar bedrijfsactiviteiten te splitsen. Stapp.in blijft zich richten op autodelen voor bedrijven en andere organisaties, zoals overheden die een beperkt aantal auto’s in een besloten kring willen delen. Daarnaast wordt de complete deeltechniek via een nieuw zakelijk (white) label in de markt gezet, waarmee leasemaatschappijen, autoverhuurders en vlootbeheerders wagenparken volledig kunnen beheren en middels autodelen efficiënter kunnen benutten. Voor deze bedrijven zal dat resulteren in lagere mobiliteitskosten en milieubelasting.

Het bedrijf beschikt over CE-gecertificeerde techniek, waarbij gebruikers 24/7 toegang hebben tot het wagenpark zonder fysieke sleuteloverdracht. Ook biedt het systeem een eco-score, rijgedrag-analyse, GPS-tracking en een slimme planningsmodule waarmee het wagenpark optimaal benut wordt. Hiermee is het voor leasemaatschappijen, autoverhuurders en vlootbeheerders mogelijk hun eindgebruikers Mobility as a Service (MaaS) aan te bieden. MaaS staat voor een transitie in de mobiliteit waarbij de gebruiker mobiliteit inkoopt, in plaats van te investeren in transportmiddelen.

Investering in opschaling
De investering wordt gedaan door mobiliteitsspelers Houttequiet en Taxi Baan en investeringsfonds Silicon Polder Ventures. Stapp.in zal deze kapitaalinjectie gebruiken om de uitrol van deze autodeeltechnologie te versnellen.


Plaats op:
Datum: 27 november 2018
Categorie: Autohuur / deelauto's
Bron: Stapp.in
Gerelateerde artikelen  
25-02-2019 Nieuws Nieuw technologielabel van Stapp.in: VECORE
20-11-2017 Video Reinald Bronkhorst van Stapp.in over zakelijk autodelen
24-12-2019 Nieuws Europcar biedt nieuwe autodeeldienst Stapp.in aan
17-10-2017 Video Flitsinterview met Stapp-in tijdens Ecomobiel 2017
12-01-2018 Achtergrondartikelen Flexibiliteit en duurzaamheid bieden kansen op nieuwe businessmodellen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,02 seconden.