Nieuws  

ALD Automotive is benoemd tot een van de Best Workplaces van Nederland. Elk jaar stelt Great Place to Work® Nederland op basis van empirisch onderzoek een lijst samen van meest aantrekkelijke werkgevers. De leasemaatschappij mag dit jaar als enige automotive bedrijf in Nederland de titel Great Place to Work Certified dragen.

Great Place to Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties en beoordeelt op basis van 58 stellingen de organisatie op goed werkgeverschap. ALD Automotive is positief beoordeeld op basis van een onderzoek onder medewerkers en een analyse van de organisatiecultuur. Het is voor de derde keer dat de leasemaatschappij de onderscheiding ontvangt.

Danielle Kruger, HR manager bij ALD Automotive Nederland: “Dit is een mooie opsteker, temeer omdat we zo snel groeien. We besteden veel aandacht aan de thema’s Werven, Verwelkomen en Vieren. Niet alleen logistieke zaken worden geregeld, ook aan de sociale aspecten die nodig zijn om medewerkers snel op hun gemak te stellen wordt gedacht. Op het gebied van vitaliteit en de ontwikkeling van medewerkers is er veel mogelijk en we houden rekening met persoonlijke wensen van medewerkers.”
 
René Brouwers, directeur van Great Place to Work Nederland: "Goed werkgeverschap is de weg naar organisatiesucces – dat is de overtuiging van Great Place to Work Nederland. Organisaties die een cultuur van vertrouwen, trots en plezier hebben, presteren beter. Hier als organisatie in uitblinken is een prestatie. Een prestatie om trots op te zijn en een prestatie die aandacht verdient.”
 


Plaats op:
Datum: 1 maart 2019
Bron: ALD Automotive
Gerelateerde artikelen  
24-03-2016 Nieuws ALD Automotive Best Workplace van Nederland
03-09-2012 Nieuws Paul Harms van Athlon naar Better Place
23-03-2011 Nieuws LeasePlan Nederland prolongeert titel Top Employer
27-05-2013 Nieuws Batterijwisselconcept Better Place vraagt faillissement aan
14-06-2011 Nieuws IsraŽlische batterijwisselstations naar Nederland
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ÔŅĹ 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,02 seconden.