Nieuws  
 

FinancialLease.nl bestaat acht jaar. Deze jonge onderneming is in maart 2011 gestart met 3 ambitieuze ondernemers en heeft momenteel 55 collega’s in dienst. Deze groei is in 2011 ingezet en gaat, inmiddels als marktleider, de komende jaren gestaag door met een nieuw kantoorpand welke plek biedt voor 120 collega’s.

In 2011, midden in de crisis, zagen 3 ambitieuze ondernemers de kans om FinancialLease.nl op te zetten. De missie was als volgt: als onafhankelijke partij zzp'ers, mkb'ers en startende ondernemers helpen bij het vinden van de meest passende lease oplossing.
Naast ondernemers zijn de banken en de autobedrijven belangrijke stakeholders. FinancialLease.nl helpt autobedrijven met het verkopen van hun auto's, door hun auto voorraad gratis op de website te laten adverteren. De banken helpen zij aan productie door het aanleveren van lease aanvragen. ‘Deze focus is vanaf dag één hetzelfde gebleven’ vertelt Jurriën van Dijk, Commercieel Directeur van FinancialLease.nl. “Door onze aandacht te vestigen op deze drie stakeholders (ondernemers, banken en autobedrijven) en de processen continu te optimaliseren zijn we dagelijks bezig met groei. Alleen op deze manier blijven wij voorop lopen en kan FinancialLease.nl marktleider zijn en blijven.”

De oprichters van FinancialLease.nl hadden in 2011 niet de intentie om er een ‘groot’ bedrijf van te maken, maar de vraag in de markt was groots. FinancialLease.nl was online goed vindbaar en de waarde die zij toevoegde werd toen, en wordt nu nog steeds, gewaardeerd door de stakeholders: “We krijgen altijd een snelle reactie, onze gezamenlijke klant wordt goed geadviseerd en de contracten zijn vlot binnen zodat wij onze auto’s snel kunnen leveren. Een prettige samenwerking welke continu is en wordt verbeterd,” vertelt autobedrijf Jan van Veen.

Met een voorraad van ruim 60.000 nieuwe auto’s en occasions, meer dan 26.000 uitbetaalde leasecontracten en circa 1.500 aangesloten autobedrijven, helpt FinancialLease.nl ondernemers graag verder op weg. Het meest succesvolle jaar voor de onderneming was vorig jaar (2018), waarin het bedrijf in 1 jaar tijd meer dan 100 miljoen aan new business heeft gerealiseerd.

Sinds 1 april 2015 is FinancialLease.nl gevestigd aan de Meentwal in Nieuwegein, daarvoor was het bedrijf om de hoek gevestigd: aan de Meerwal. De Meentwal biedt plek voor maximaal 60 collega’s. In 2019 zal het bedrijf opnieuw verhuizen naar een kantoorpand op het Bisonspoor in Maarssen. Dit kantoor biedt plek voor totaal 120 collega’s en is centraal gelegen in de regio Utrecht. Een grote stap richting de continue groei en ontwikkelingen van het bedrijf.

Plaats op:
Datum: 12 maart 2019
Bron: FinancialLease.nl
Gerelateerde artikelen  
25-03-2019 Nieuws FinancialLease.nl in Top 250 Groeibedrijven van Nederland
02-08-2019 Nieuws Nieuwe locatie voor FinancialLease.nl
06-05-2019 Loopbaan Zevering commercieel directeur Financial Lease Nederland
27-04-2010 Nieuws Limmens in halve finale Autobedrijf van het Jaar
20-12-2012 Nieuws EZ komt met innovatievouchers elektrische mobiliteit
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,09 seconden.