Nieuws  
 

FinancialLease.nl heeft  voor de tweede keer op rij een plek behaald in de nlgroeit Top 250 Groeibedrijven van Nederland. Vorig jaar stond het bedrijf voor het eerst in de Top 250 en nam het in één jaar tijd 21 collega’s aan, dit is een groei van maar liefst 61%. Financial Lease Nederland is daarmee één van de 250 snelst groeiende bedrijven van Nederland.

FinancialLease.nl bestaat 8 jaar en is in zeer korte tijd uitgegroeid tot marktleider op het gebied van Financial Lease. “Wij richten onze volledige focus op groei en optimalisatie voor de stakeholders, dat is onze kracht,” aldus Jurriën van Dijk, Commercieel Directeur bij FinancialLease.nl. “Ik ben ontzettend trots dat we opnieuw een plek hebben bemachtigd in de Top 250 Groeibedrijven van Nederland. Leasen wordt in Nederland steeds populairder, zowel voor particulieren als voor ondernemers. Daar willen wij een passende rol in vervullen voor ondernemend Nederland. Ik heb vertrouwen in de toekomst en wil samen met de organisatie gestaag doorgroeien. Ons doel is de top 10 bereiken.”

Als marktleider op het gebied van FinancialLease.nl is het noodzakelijk om continue te blijven ontwikkelen. Met optimalisaties op het gebied van het team, samenwerkingen, IT, CRM en E-Commerce zet FinancialLease.nl een grote stap richting continue groei. Dit allemaal om de positie van het bedrijf te versterken en verbeteren, met de focus op onze drie stakeholders: de ondernemers, banken en autobedrijven. “Elke nieuwe ontwikkeling is een verbetering voor hen,” vertelt Van Dijk. “Wij vinden het belangrijk om net het stapje extra te zetten zodat de oplossing volledig wordt afgestemd op onze stakeholders; dat is onze kracht.”

Plaats op:
Datum: 25 maart 2019
Bron: FinancialLease.nl
Gerelateerde artikelen  
12-03-2019 Nieuws FinancialLease viert achtjarig bestaan
02-08-2019 Nieuws Nieuwe locatie voor FinancialLease.nl
06-05-2019 Loopbaan Zevering commercieel directeur Financial Lease Nederland
09-09-2016 Nieuws Mobility Service Nederland neemt M-Lease over
01-11-2017 Loopbaan Kia Motors Nederland benoemt Sjoerd Knipping tot Commercieel Directeur
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,04 seconden.