Nieuws  
 

Koopman Logistics Group BV te Leek heeft per 28 mei 2019 alle aandelen van de ondernemingen behorende tot ACM  Fleetforce uit Putten overgenomen.

ACM Fleetforce is al meer dan 15 jaar specialist in poolbeheer en beschikt over een eigen chauffeursdienst, opslagfaciliteiten en werkplaats. De overname van het Puttense bedrijf past in de strategie van Koopman om met geïntegreerde dienstverlening automotive klanten te kunnen bedienen.

Willem Prinsen, CEO van de Koopman Logistics Group: “ACM Fleetforce is een uitstekende aanvulling op onze huidige automotive diensten op het gebied van autotransport, - opslag en remarketing.  Deze overname stelt ons in staat om ons dienstenpakket te verbreden en meer oplossingen te kunnen bieden, die waarde toevoegen voor onze huidige en toekomstige klanten. We zijn ook verheugd dat Mark van der Lingen, de huidige mede-eigenaar en directeur van ACM Fleetforce blijft om dit te realiseren.”

Mark van der Lingen, directeur van ACM Fleetforce: “Voor mij persoonlijk is het belangrijk om te weten dat de klanten in goede handen zijn bij een betrouwbare partij als Koopman Logistics Group. Als ACM Fleetforce zijn we de afgelopen zo gegroeid dat een volgende stap nodig is om onze dienstverlening nog verder te verbeteren en uit te breiden. Met de kennis en ervaring van Koopman kunnen we die stap maken, waarbij we onze klanten een nog beter dienstenpakket kunnen aanbieden.”

Plaats op:
Datum: 5 juni 2019
Bron: Koopman Logistics Group BV
Gerelateerde artikelen  
29-08-2017 Loopbaan Nieuwe CFO voor Koopman Logistics Group
26-09-2017 Nieuws Directiewisseling bij Koopman Automotive Solutions
26-09-2017 Loopbaan Directiewisseling bij Koopman Automotive Solutions
05-04-2018 Nieuws Koopman zet Blockchain in voor de Automotive Supply Chain
21-01-2019 Nieuws Uitlevering Kia e-Niro is gestart
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,08 seconden.