Nieuws  

Ruim dertigduizend leden hebben zich inmiddels aangemeld bij Vereniging Zakelijke Rijders (VZR). VZR zet zich dagelijks in om op te komen voor de zakelijke rijder. Mobiliteit en bijtelling zijn onderwerpen die continu aandacht behoeven en de zakelijke rijder laat succesvol haar stem horen via VZR.   

“Never a dull moment” zo kenmerkt voorzitter Jan van Delft zijn bestuursperiode tot zover.  Jaarlijks is er sprake van overheidswijzigingen, de bijtellingswijzigingen, bpm-aanpassingen en zelfs nieuwe regelgeving voor de leasefiets. Echter er speelt meer voor de zakelijke rijder. Zoals de elektrificatie en de vergroening van het Nederlandse wagenpark, mobiliteitsbudgetten en nieuwe regelingen die werkgevers maken met berijders van een leaseauto.

Via www.VZR.nl, het maandelijkse ledenbulletin, maar ook via de mediapartners, onder andere AutoWeek, worden zakelijke rijders geïnformeerd en blijven ze op de hoogte. Op de website staat een schat aan informatie over alles rond zakelijk rijden. Als het er niet staat, dan kunnen vragen gesteld worden aan de VZR vraagbaak en dit gebeurt veelvuldig.

VZR-voorzitter Jan van Delft: ”De continue ledengroei bevestigt dat VZR met haar activiteiten de juiste snaar raakt. Niet alleen de zakelijke rijders zijn blij met onze inspanningen voor hen. Ook op landelijk (overheidsniveau) wordt er regelmatig om onze visie gevraagd.”

VZR zit regelmatig aan tafel in Den Haag, en is een actieve deelnemer van de Mobiliteitsalliantie, hierin zijn alle belanghebbende op het gebied van mobiliteit verzameld. VZR maakt zich altijd sterk voor de zakelijke rijder en politiek gezien gaat het dan vaak over bijtelling. Alle kennis wordt vertaald en doorgegeven aan de berijders. Een van de populairste tools van VZR is de VZR Bijtellingscalculator.

“Wij beginnen pas”, aldus van Delft. “het bestuur is trots op de 30.000 leden, het doel is en blijft echter 100.000 leden, maar nu eerst op naar de 50.000”.

Plaats op:
Datum: 1 oktober 2019
Bron: Vereniging Zakelijke Rijders
Gerelateerde artikelen  
31-05-2019 Nieuws Uitbreiding bestuur Vereniging Zakelijke Rijders
29-05-2019 Loopbaan Uitbreiding bestuur Vereniging Zakelijke Rijders
25-05-2018 Nieuws AutoWeek en VZR slaan handen ineen
13-11-2019 Nieuws Zakelijke rijders spreken zich uit tegen 100 km per uur
24-03-2017 Nieuws Vereniging Zakelijke Rijders passeert grens van 25.000 leden
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.