Nieuws  
 

innogy is de nieuwe partner van Deutsche Post DHL Group voor het laadinfrastructuur in haar logistieke centra. De twee bedrijven hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten om in de komende twee jaar laadpunten in Duitsland, de Benelux en zes andere Europese landen te realiseren. De StreetScooters van Deutsche Post DHL worden geladen met behulp van een oplossing die speciaal voor hen is ontwikkeld door innogy.

Martin Herrmann, COO Retail innogy SE: "Wij zijn trots op deze baanbrekende samenwerking. Als een van de grootste exploitanten van wagenparken in Duitsland, is Deutsche Post een pionier op het gebied van milieuvriendelijke elektrische mobiliteit. Onze aanpak omvat de juiste oplossingen voor wagenparkbeheerders, maar ook voor zakelijke en particuliere klanten."

Achim Kampker, CEO van StreetScooter GmbH en senior vice-president E-Mobility bij Deutsche Post:"We hebben een kostenefficiënte en kwalitatief hoogwaardige oplossing nodig die voldoet aan de strenge eisen van dagelijks postwerk, maar die ook snel en eenvoudig is te bedienen. innogy biedt dit alles in één oplossing - zelfs op internationaal niveau."

De StreetScooters laden's nachts (3,7 of 11 kW, afhankelijk van het model) en zijn de volgende ochtend weer volledig klaar voor gebruik. Het laadproces wordt geactiveerd met behulp van een RFID-sleutelhanger, die alle chauffeurs op hun sleutelhangers hebben. Om de elektrische voertuigen snel en eenvoudig op te laden, wordt de laadkabel permanent aan de laadinfrastructuur bevestigd. Met een speciaal ontwerp kunnen tot vier laadpunten op één voet worden gemonteerd om ruimte te besparen. Indien nodig kunnen de laadpunten op elk moment snel worden gedemonteerd om ze elders te kunnen gebruiken. De locaties worden in samenwerking met Deutsche Post onderzocht om het ontwerp, de civieltechnische werken, de installatie en de inbedrijfstelling te coördineren en vervolgstappen op te stellen.

In de afgelopen jaren heeft innogy veel geïnvesteerd om de ontwikkeling van hoogwaardige laadtechnologieën te bevorderen. Het biedt een ruime keuze aan oplossingen voor de tarifering van wagenparkexploitanten, zakelijke en particuliere klanten en de publieke sector. Op dit moment is innogy een van Europa’s leidende beheerders in oplaadinfrastructuur met ongeveer 7.000 oplaadpunten in het netwerk.

Plaats op:
Datum: 7 februari 2018
Bron: innogy
Gerelateerde artikelen  
13-08-2018 Nieuws Louwman start verkoop StreetScooter
04-12-2017 Nieuws Oslo2Rome pioniert met betalen voor laden elektrische auto’s
18-11-2011 Nieuws Volkswagen presenteert de eT!, de elektrische Transporter
03-06-2010 Nieuws Martin Post nieuwe Managing Director Kwik-Fit
26-04-2011 Nieuws Noorse klant voor elektrische Ford Transit Connect
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.