Nieuws  
 

De formule Uw Bandenspecialist, onderdeel van Goodyear Dunlop Retail Partners (GDRP), is het nieuwe jaar al weer voortvarend begonnen. Na de toevoeging van Jos Dekkers in Sprang Capelle nu met de toevoeging van Versteeg Bandenservice in Hillegom aan het netwerk.

Versteeg Bandenservice, voorheen lid van Eurotyre, biedt naast specialistische bandenservice voor personen- en bestelwagens ook volledige truckbanden -en pechservice voor truck. Dit past precies in het profiel van Uw Bandenspecialist.
    
De formules van GDRP, waaronder Uw Bandenspecialist blijven in ontwikkeling. "We zijn voornamelijk op zoek naar kwaliteit en loyaliteit voor een optimale samenwerking binnen dit concept. De formule zal zich dan ook in 2018 voornamelijk kwalitatief verbeteren richting de franchisenemers en de consument. Wij zijn erg verheugd dat Marco Versteeg en zijn team de keuze hebben gemaakt voor GDRP en kijken uit naar een mooie samenwerking” aldus GDRP Retail Development Manager, Martijn van de Meent.

Uw Bandenspecialist is onderdeel van GDRP, Goodyear Dunlop Retail Partners. Uw Bandenspecialist is een netwerk van specialisten welke op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor het uitvoeren van hun zelfstandig ondernemerschap. Uw Bandenspecialist biedt een volledig inkoopportal voor alle merken banden, wielen en autoservice met diverse leveranciers. Bovendien biedt zij ook ondersteuning op gebied van Marketing & PR en toegang tot de leasemarkt middels 4Fleet Group.

Plaats op:
Datum: 12 februari 2018
Categorie: Banden
Bron: Goodyear Dunlop Tires Europe B.V.
Gerelateerde artikelen  
24-11-2017 Nieuws Nieuwe Uw Bandenspecialist vestiging
21-06-2018 Nieuws Premio opent nieuwe vestiging in Cuijk
13-06-2017 Nieuws Opening Premio Van Essen in Apeldoorn
11-06-2010 Nieuws Michelin lanceert label Certified Centre
09-04-2013 Nieuws Profile Tyrecenter dit jaar naar 195 vestigingen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,07 seconden.