Nieuws  
 

SEAT Nederland heeft van het Spaanse moederbedrijf grote waardering gekregen voor zijn innovatiekracht. De Nederlandse onderneming behoort wereldwijd tot de top drie van meest innoverende importeurs van het merk en was genomineerd voor de prestigieuze prijs ‘Best Innovative Importer’. Tal van vooruitstrevende Nederlandse oplossingen op het gebied van digitale marketing en connected car-initiatieven krijgen daarmee internationaal erkenning.

Innovatie is hét speerpunt van SEAT. Om die focus ook in individuele landen te stimuleren, reikt SEAT de ‘Best innovative award’ uit aan importeurs. Het merk kijkt daarbij nadrukkelijk naar organisaties die opvallen door bijvoorbeeld nieuwe initiatieven om klanten beter van dienst te zijn, door aansprekende nieuwe sales, service- en mobiliteitsoplossingen aan te bieden, en meer. SEAT Nederland kwalificeerde zich samen met Israël en Mexico in de top drie van meest innoverende importeurs wereldwijd.

Naast de showrooms van de dealers heeft SEAT als ook ‘digitale showrooms’. De nieuw gelanceerde website van SEAT is hiervan een voorbeeld.

Tevens was er vanuit SEAT S.A. veel waardering voor de connectiviteitsoplossingen die SEAT in Nederland biedt. Sinds 2016 levert SEAT de zogenaamde connected car-modellen. Via de Mijn SEAT app is het mogelijk om belangrijke technische functies te checken, is de auto altijd terug te vinden en profiteert de bestuurder van maximaal parkeergemak via ParkMobile. Ook houdt de app alle ritten bij. Tevens heeft SEAT slimme connected-oplossingen voor fleetbeheerders en dealers.

SEAT ontwikkelt zich in Nederland steeds meer tot mobiliteitsprovider. Het merk scoort sterk met Private Lease, waarbij particulieren voor een vast scherp maandbedrag in een nieuwe SEAT kunnen rijden. Daarnaast combineert SEAT die producten met slimme mobiliteitsconcepten die binnen hetzelfde concern worden ontwikkeld. Voorbeelden zijn Shuttel (een nieuwe, flexibele alles-in-één-kaart die toegang geeft tot alle vormen van vervoer), Mind Mobility (een digitale tool die het wagenparkbeheer en autorijden slimmer maakt) en Next (voor slimme mobiliteitsoplossingen in en rond de stad).


Plaats op:
Datum: 8 maart 2018
Bron: Pon Automobielhandel Seat
Gerelateerde artikelen  
15-06-2017 Nieuws SEAT wil in 2015 vijftig procent duurzamer zijn
30-04-2018 Nieuws SEAT start autodeeldienst in Barcelona met elektrische eMii
10-02-2016 Seat zet in op groei SUV-segment
07-01-2011 Nieuws SEAT één van de sterkste groeiers in Nederland
04-12-2018 Nieuws Introductie SEAT op Chinese markt in 2021
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,45 seconden.