Nieuws  
 

Per 1 april 2018 is RMT Autoschade aangesloten bij Autoschade Herstel Groep. Hiermee vult AHG haar netwerk aan met een bedrijf dat de laatste jaren een behoorlijke groei heeft doorgemaakt.

Roberto Thorel, eigenaar van RMT Autoschade: “RMT is een prachtig bedrijf dat sinds 2008 gevestigd is op een goed bereikbare locatie in Almere. Sinds de start in 2003 zijn we gegroeid naar een bedrijf van 1500 m². Om nog verder te kunnen groeien, zijn wij op zoek gegaan naar een professionele partner die ons daarin kan ondersteunen. AHG heeft een mooi programma voor bijvoorbeeld regionale marktbewerking, maar helpt ons ook bij rendementsgroei door oplossingen op het gebied van inkoop en ICT.“
Guus van Dreven, directeur AHG: “Wij zijn blij ons netwerk te hebben uitgebreid met een vestiging in Flevoland. Roberto Thorel is een jonge, gedreven ondernemer die naast schadeherstel ook activiteiten ontplooit op het gebied van caravanherstel en fleetrepair.”

AHG is trots op de recente uitbreidingen van het netwerk. Opdrachtgevers geven aan dat de wachttijden in diverse regio’s fors uit de hand lopen. Door uitbreiding van het netwerk hoopt AHG aan hun wens te voldoen eventuele wachttijden te beperken. Klanten kunnen met alle schades, zowel cosmetisch als complex en merkerkend, terecht bij alle AHG-vestigingen. De keten ontzorgt de aangesloten schadeondernemer op diverse vlakken, zodat de ondernemer zich kan richten op zijn core business: vakmanschap en klantenservice.

Plaats op:
Datum: 10 april 2018
Bron: Autoschade Herstel Groep
Gerelateerde artikelen  
23-03-2018 Nieuws Autoschade Schepenwijk sluit zich aan bij AHG
16-04-2018 Nieuws AHG geslaagd voor kwaliteitsaudits
02-12-2016 Nieuws Autoschade Herstel Groep breidt netwerk Zuid Nederland uit
07-02-2018 Nieuws Autoschade Herstel Alderliesten AHG Autoschadeherstelbedrijf 2017
24-11-2017 Nieuws Autoschade Arnhem sluit aan bij AHG
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,3 seconden.