Nieuws  

Een groot deel van de praatpalen keert terug als laadpaal voor elektrische auto’s en fietsen. Vanaf aanstaande vrijdag start Ecoleon met de verkoop van drie producten voor dat doel. De praatpalen met een nieuwe bestemming zijn te koop vanaf €2195,-. Op dezelfde dag vindt de presentatie van de eerste twee laadpraatpalen voor elektrische auto’s plaats in Tiel. Deze twee palen stonden voorheen als pechhulp langs de snelweg A50 bij Heteren en de A30 bij Ede. De laadpraatpalen hebben het iconische uiterlijk van de praatpaal behouden en zijn geschikt voor het opladen van alle typen elektrische auto’s en fietsen.

Vorig jaar verwijderde Ecoleon samen met verkeersbureau Dover alle praatpalen van Rijkswaterstaat. Daarvan werden er duizend verkocht aan liefhebbers. Voor de overige palen zocht Ecoleon naar plannen voor een nieuwe duurzame bestemming. Daarvoor konden ideeën worden ingestuurd. Het ombouwen van de palen naar oplaadpalen voor elektrische auto’s lijkt het meest kansrijk.

Er komen drie types van de 'laadpraatpaal': een oplaadpaal voor elektrische auto's, een paal voor elektrische fietsen en een communicatiepaal. Ecoleon benadrukt dat de iconische vorm van de praatpaal blijft, ondanks dat de functie is veranderd. Het bedrijf verwacht dat vooral vanuit het midden- en kleinbedrijf belangstelling bestaat voor de laadpraatpaal. De eerste 'laadpraatpalen' komen te staan bij een autoleasebedrijf in Ede.

Plaats op:
Datum: 11 april 2018
Gerelateerde artikelen  
12-06-2017 Nieuws Noordlease breidt privélease.nl uit met elektrische fietsen
06-10-2016 Nieuws Helft laadpalen EVnetNL volgend jaar in andere handen
11-07-2013 Nieuws Hertz lanceert Park & Bike
05-01-2018 Nieuws Elektrisch rijden wordt de norm bij Rijkswaterstaat
24-07-2013 Nieuws Gezocht: oplaadpunthouders
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,1 seconden.