Nieuws  
 

AA-Equipment, leverancier van diagnose-apparatuur voor diverse types voertuigen, besteedt de ondersteuning voor het merk Jaltest uit aan MivarGroup.

Vanaf 1 juni verzorgt MivarGroup voor AA-Equipment de servicedesk voor zowel apparatuurvraagstukken aangaande Jaltest diagnose-apparatuur alsook voor voertuigvraagstukken welke de technici voorleggen aan MivarGroup.

Ben van de Kerkhof, eigenaar van AA-Equipment: “Jaltest is zeer uitgebreide diagnose-apparatuur voor trucks, agrarische voertuigen en de marinemarkt. Om een goede en adequate ondersteuning te bieden op het gebied van voertuigdiagnose en apparatuurondersteuning van Jaltest hebben wij gekozen voor MivarGroup als serviceprovider en trainingsinstituut.” MivarGroup zorgt daarmee voor de ondersteuning van de autotechnicus in de meeste brede zin. Tevens biedt MivarGroup trainingen aan voor de Jaltest-apparatuur zodat de gebruiker het meest optimale uit het gebruik van de diagnose-apparatuur haalt. Ook de reeds bewezen Masterclass trainingen op diverse systemen kunnen nu aangeboden worden met gebruikmaking van de Jaltest-apparatuur. “Met kennis, ondersteuning en goede apparatuur is succes gegarandeerd,” aldus Ben van de Kerkhof.

Ronnie van Gellecom, productmanager bij MivarGroup: “Met onze 20 jaar ervaring zijn wij als geen ander in staat om de meest professionele ondersteuning te leveren. Hiervoor staat een team van ervaren diagnosetechnici dagelijks klaar om hun kennis te delen met collegatechnici in de werkplaats.”

Plaats op:
Datum: 12 juni 2018
Bron: MivarGroup
Gerelateerde artikelen  
27-10-2017 Nieuws MivarGroup wordt technische datapartner van CarTalk International
26-03-2013 Nieuws Koops Furness Lease kiest voor COO van MivarGroup
31-07-2018 Nieuws Odiso maximaliseert online diagnosemogelijkheden
14-03-2017 Nieuws MivarGroup op de XPOfleet Management Day 2017
07-10-2011 Nieuws Rhenoy gaat samenwerking aan met Diagnose Centrum
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 5,22 seconden.